top of page
  • Writer's pictureHeini

Lomagolfia Raum Golfissa

Julkaistu Facebookissa 2.8.2019


Positiivinen yllätys! Päädyimme pelaamaan kesäloman ainoan kierroksen Raumalle kun Porin kaikki kentät olivat täysiä. Viimeisestä kerrasta Pomppusten kentällä olikin kulunut jo noin 25 vuotta!


Uusi etuysi oli todella mieluisa kokemus. Reiät olivat kauniita metsäväyliä ja kasvillisuus oli onnistuttu säilyttämään mahdollisimman luonnollisina. Kanervat ja esiin otetut kalliot toivat väyliin viihtyisyyttä ja luonnonmukaisuutta. Vaikka osa väylistä oli turhankin lyhyitä, oli kaikissa väylissä kuitenkin luonnetta ja mielenkiintoa. Griinien muodot olivat etenkin alkuväylistä turhan jyrkkiä ja useampien lipun paikkojen löytäminen saattaa olla hankalaa. Griinit olivat kuitenkin erinomaisessa kunnossa, joilla puttaaminen oli palkitsevaa.


Takaysi oli tuttu junnuvuosien kisakenttänä ja muistikuva kentästä oli lentokenttämäinen. Osin nämä muistikuvat olivatkin tosia, mutta uudet griinimuutokset muutamalla väylällä korjasivat leveiden ja tasaisten väylien dilemmaa. Kun vielä väyläbunkkerit saisi nostettua esiin jo tiiltä katsoen, väylistäkin tulisi monimuotoisemmat ja kiinnostavammat.
Kokonaisuudessaan vierailu Rauma Golfissa oli oikein mieluisa, henkilökunta todella ystävällistä ja huumori kentällä kohdillaan. Porilaiselle kotimatka on pelin jälkeen yllättävän pitkä. 🤔

Jos matkasi suuntautuu Rauman suuntaan niin suosittelen kenttään tutustumista sen leppoisuuden ja nopean pelinkin puolesta.


Ps. Hassu yhteensattuma, Porista Raumalla karussa oli myös Porin Pro Matti Ojala valmennettaviensa kanssa.


Tässä vielä taltioinnit vedoistamme tällä kertaa. Oma veto olisi voinut olla hieman tiukempi, mutta annan sen itselleni anteeksi lomagolfissa :)
84 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page