OPETUS

OIKEAA OPETUSTA OIKEAAN AIKAAN

Valitse opetustarjottimestamme golfurasi vaiheeseen parhaiten sopivat palvelumme tai ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Toisaalta, mikset sitoutuisi pitkäjänteiseen harjoitteluun ja kehittäisi lajitaitoja yhä paremmaksi ALOITA GOLF-, KEHITY GOLFISSA- ja MENESTY GOLFISSA -kokonaisuuksien avulla, jotka on suunniteltu golfuran eri vaiheisiin. Nosta pelisi uudelle tasolle ja nauti golfista yhä enemmän! 

Olet tervetullut opetuksiimme kaikkiin toimipisteisiimme Tuuusulan Golfklubille, Kullo Golfiin tai talvisin Green Golf Malmille. Toimipaikkojen tarjonta löytyy varauskalenteristamme: www.varaaheti.fi/jeahgolf

KOLME

OPETUKSEN TASOA

URASI ERI VAIHEESEEN

Teimme golfin pelaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Uudistimme golfopetuksen tukemaan kehittymistäsi pelissä läpi golfurasi, sillä samanlainen opetus ei sovellu golfuran eri vaiheeseen. Sinun ei tosin tarvitse siitä välittää, vaan heittäydy mukaan opetuksemme vietäväksi.

JEAH Golfin opetukset pitää sisällään golfuran kolmeen eri vaiheeseen huolella suunniteltua kokonaisuutta., joista voi valita itselleen sopivimman tavan kehittyä. Jokainen kokonaisuus on suunniteltu pelaajan näkökulmasta ja siitä, mitä golfuran eri vaiheessa tulisi painottaa. 

 

Huolehdimme kehittymisestäsi henkilökohtaisesti - opetamme sinua, kuin olisimme itse halunneet golfin oppia. 

ALOITA GOLF

Golfin aloittaminen on kriittinen vaihe golfuralla. Tärkeää on harjoittelun ja pelaamisen riittävä määrä oikeiden oppien mukaisesti. Alkeiskurssin intensiivisen startin jälkeen harjoittelua kannattaa jatkaa säännöllisessä opetuksessa ammattitaitoisen opettajan opissa viikottaisissa treeneissä tai treeniryhmissä, joihin sisältyy kuukausittainen peli kentällä.

"Golfin aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Tavoitteena on estää aloittamisen

tyypilliset kompastuskivet ja saada oikeat eväät alusta alkaen"

HEINI HAAPALA, GOLFOPETTAJA

KEHITY GOLFISSA

Pelisi kehittyy, kun harjoittelet säännöllisesti ammattilaisen opetuksessa sopivassa suhteessa ryhmä- ja yksilöopetusta. Opetuksen laadun takaa huippuammattilaisten jatkuva seuranta lajin eri osa-alueilla .

"Golfissa kehittyminen vaatii toistoja, toistoja ja jälleen kerran toistoja - ja ennen kaikkea oikeaoppisia sellaisia. "

ARI SAVOLAINEN, GOLFOPETTAJA

MENESTY PELISSÄ

Kun tavoitteesi on single tasoitus tai scratch-taso, pelkkä motivaatio ei riitä. Kilpagolfin vaatimusten mukaisesti suunnitellun valmennuksen avulla kehityt askel askeleelta kohti tavoitteitasi.

"YOU DON'T GET WHAT YOU WISH FOR,

YOU GET WHAT YOU WORK FOR"

YHTEISTYÖSSÄ

YHTEYSTIEDOT

TGK Golf School

Tuusulan Golfklubi

Rantatie 2, Tuusula

info@jeahgolf.com

Hirvihaara Golf School

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Vanha Soukkiontie 945, Mäntsälä

info@jeahgolf.com

Green Golf School

Green Golf Malmi

Talttatie 2, Helsinki

opetus@greengolfschool.com

MEILLÄ KÄY

​© 2017-2020 by Jeah Golf