top of page

Talma Golf Academy by Jeah Golf tarjoaa korkeatasoista golfopetusta ja -valmennusta Golf Talman monipuolisissa harjoitusolosuhteissa Sipoossa. Opettajina Golf Talmassa toimii Suomen kokeneimpiin ja kouluttautuneimpiin PGA Golfammattilaisiin kuuluvat opettajatiimi: Petteri Nykky, Heini Haapala, Ari Savolainen, Peter Puhakka ja Ben Sundelin.

 

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi golfissa, olet sitten aloittamassa golfia, kertaamassa tekniikoita tai nostamassa peliäsi uudelle tasolle.  Lämpimästi tervetuloa opetuksiimme!

Opetukset

Opetustarjonnastamme löydät opetuksia moneen tarpeeseen. Aloita golf Green Card-kursseillamme, kehity lajitaidoissa monipuolisissa opetuksissamme ja menesty pelissä Train like a Pro-valmennuksissamme - tai tule viettämään mukava päivä golfin parissa opetuksissamme oman ryhmäsi kanssa. Kysy lisää: info@jeahgolf.com

Aloita golf

Aloita golf ammattilaisen opissa. Golfin aloittaminen on vaivatonta ammattilaisen käsissä. Kaikki Green Card-kurssimme vetää PGA Golf Professional, joka varmistaa, että saat oikeat eväät golfin aloittamiseen. Lue lisää Green Card-kursseistamme tästä.

Train like a Pro

Ainutlaatuinen valmennuskonsepti tavoitteeellisesti pelaavalle. Train like a Pro -valmentajamme kuuluvat Suomen eturiviin. Petteri Nykky valmentaa useaa ammattilaispelaajaa, joista mainittakoon Ursula Wikström, Noora Komulainen ja Lauri Ruuska. Ari Savolainen puolestaan on Liettuan päävalmentaja ja valmentaa mm. Suomen ykkösnaisamatööriä Anastasia Hekkosta sekä Top 100 World Ranking pelaajaa Gile Bite Starkutea. 

Jos omaat unelmia ja tavoitteita oman pelisi suhteen, on sinullakin mahdollisuus päästä määrätietoiseen ja tavoitteelliseen valmennukseen Train like a Pro -valmennuksissamme.

Ilmoittaudu mukaan valmennuksiin tästä.

Opettajat

nykky_edited.jpg

Petteri Nykky

PGA Golf Professional

Ben Sundelin - Omakuva.jpg

PGA Golf Professional

ari.png

PGA Golf Professional

Tero kuva 2.png

Golfohjaaja

talma2.png

"On ilo opettaa ja valmentaa Golf Talman monipuolisissa olosuhteissa. Suuri range, upea lähipelialue ja par 3-kenttä mahdollistavat tavanomaista monipuolisempien ja tasokkaampien opetusten toteuttamisen."
- Heini Haapala, Jeah Golfin perustaja

Maksa liikuntaeduin

Voit maksaa opetukset liikuntaeduilla. Varaa aika opetukseen, suorita maksu JEAH GOLFille ja lähetä kuitti maksusta osoitteeseen: info@jeahgolf.com ja merkitsemme maksusi kuntoon.

Edenred_Digital-use.webp
SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png
epassi.png
Some-Pohja-6.jpg
"The harder you practice, the luckier you get"
Gary Player
bottom of page