top of page
IMG_0391.heic

ALOITA GOLF

PARAS ALOITUS HARRASTUKSELLESI

Golfin aloitus on kriittinen vaihe golfurallasi. Oikeaoppinen opetus, mutta ennen kaikkea harjoittelun jatkaminen asiantuntevan opettajan seurannassa takaavat sinulle pehmeimmän mahdollisen startin uuteen harrastukseen.

PGA_MEMBER_Logo_Valkoinen_RGB.jpg

Voit aloittaa golfin kanssamme käymällä alkeiskurssin ja jatkamalla lajia itsenäisesti. Suosittelemme sinulle kuitenkin parasta mahdollista starttia, jossa opettajamme auttavat sinua pitkäjänteisesti ylittämään lajin kompastuskivet mahdollisimman kivuttomasti, rennolla ja kannustavalla otteella. 

"JEAH GOLFIN alkeisopetuksessa opin lajin perusteet rennossa ja kannustavassa opetuksessa ja uskallan nyt lähteä vaikka yksinkin kentälle vieraaseen ryhmään."

- JAANA 48v

ALOITA GOLF - GREEN CARD KURSSI

Suorita Green Card yhden päivän aikana tehokkaalla 4 tunnin kurssillamme. Kurssilla käydään läpi golfin eri lyönnit, pelataan kentällä ja tutustutaan pelin käytäntöihin. Green Card suoritetaan kurssin aikana, jonka jälkeen olet valmis pelaamaan kentällä.

Hinta: 95 €

Kesto: 4 tuntia

Ryhmäkoko: 6-8 henkilöä

 

Esimerkkiohjelma: 

17:00  Kurssin sisältö ja golf pähkinänkuoressa

17:15  Putin perusteet ja harjoittelu

17:45  Chipin perusteet ja harjoittelu

18:15  Pitchin perusteet ja harjoittelu

18:45  Bunkkerilyönti

19:00  Lyhyt tauko

19:15  Svingin perusteet

20:00  Peli kentällä 3 väylää

21:00  Ohjeet jatkoon

 

Kurssin hintaan sisältyy lainamailat, mutta jos sinulla on jo omat mailat, ne kannattaa ottaa mukaan. Jalkineiksi soveltuvat tasapohjaiset kengät, kuten tennarit tai lenkkarit. Golfkenkien pohjat ovat hieman pitävämmät ja ne kannattaa hankkia jossain vaiheessa pelaamista varten. 


Suosittelemme harjoittelun jatkamista viikkotreeneissä tai treeniryhmissä, jotta varmistat kehittymisesi myös kurssin jälkeen. Opettaja kertoo näistä lisää opetuksen lopussa. 

Ennen kurssia, voi olla hyvä tutustua jo hieman golfin perusteisiin, mikä käy vaivattomasti esimerkiksi Heinin Golf Appissa, jonne pääset tästä.

bottom of page