top of page

GOLFMATKAT

KORKEATASOISIA JA HUOLELLA SUUNNITELTUJA MATKOJA

Golfmatkoillamme kaikki on sujuvaa ja helppoa. Suunnittelemme matkan sisällöt huolellisesti niin, että matkan aikana voit keskittyä tärkeimpään - peliisi ja lomaasi. 

Valikoimme toimivat kohteet, joissa kaikki toimii mutkattomasti. Majoituksessa suosimme korkeatasoisia kohteita, joissa huoneissa on tilaa ja oleminen mukavaa. Matkamme soveltuvat eri tasoisille ja pyrimme treenaamaan tasoryhmissä aina henkilökohtaisella otteella.

GOLFMATKAT

KEVÄT 2024

Al_Hamra_18th_8033_qlgblp.jpeg

UUTTA! Ras Al Kaimah, Arabiemiraatit
26.1-3.2.2024

Täyden uuden tuulahduksen Jeah Golfin matkatarjontaan tuo laadukas kokonaisuus Ras Al Kaimahiin. Matkan aikana pelataan kolmella upealla kentällä ja pääset myös seuraamaan DP World Tourin osakilpailua Al Hamraan, jonka myös pelaamme viikon aikana.

 

Majoitumme aivan meren rannalla tasokkaassa Hamptons by Hilton Marjan Island hotellissa.  Opettajina matkalla ovat Heini ja Ari.

Costa-navarino-bay-course-3443-hor-wide.jpeg

Costa Navarino, Kreikka
14.-21.4 ja 21.-28.4.2024

Costa Navarino on vienyt sydämemme ja sinne suuntamme keväällä jo kolmatta kertaa ennen golfkauden alkua.

 

Todellinen viiden tähden kohde tarjoaa golfkarkkia silmille ja sielulle. Peli upeilla kentillä taianomaisissa maisemissa ja Heinin ja Arin opetukset erinomaisessa harjoitusolosuhteissa tarjoaa todellista luksusta pelikauden alkuun. 

Montecastillo_edited.jpg

Montecastillo, Espanja
21.-28.3.2024

Jeah Golfin perinteinen kevään golfmatka, Tehostartti, järjestetään maaliskuun lopulla Costa de Luzin alueen tasokkaaseen kohteeseen.

Nimensä mukaisesti Tehostartilla treeniä on tarjolla päivittäin, ja se on erinomainen startti tulevaan golfkauteen. Opettajina toimivat Jeah Golfin opettajat Heini, Ari ja Patrick.  Treeneissä käydään läpi eri osa-alueet ja pelataan kentällä. 

Montecastillo_edited.jpg

Montecastillo, Espanja
31.3-7.4.2024

Jeah Golfin perinteinen kevään golfmatka, Tehostartti, myytiin loppuun hetkessä. Lisäsimme uuden matkan samaan kohteeseen, jonka Heini vetää yksin.

Mukaan mahtuu 14 pelaajaa ja harjoittelu tapahtuu 7 henkilön ryhmissä. Pienen ryhmäkoon myötä opetus on yksilöllistä niin harjoituksissa kuin kentälläkin.

"Kiitos parhaasta golfmatkasta tähän mennessä"
GOLFFARI Hcp 16
bottom of page