top of page

GOLFMATKAT

KORKEATASOISIA JA HUOLELLA SUUNNITELTUJA MATKOJA

Golfmatkoillamme kaikki on sujuvaa ja helppoa. Suunnittelemme matkan sisällöt huolellisesti niin, että matkan aikana voit keskittyä tärkeimpään - peliisi ja lomaasi. 

Valikoimme toimivat kohteet, joissa kaikki toimii mutkattomasti. Majoituksessa suosimme korkeatasoisia kohteita, joissa huoneissa on tilaa ja oleminen mukavaa. Matkamme soveltuvat eri tasoisille ja pyrimme treenaamaan tasoryhmissä aina henkilökohtaisella otteella.

GOLFMATKAT

Montecastillo_edited.jpg

Montecastillo, Espanja
21.-28.3.2024

Jeah Golfin perinteinen kevään golfmatka, Tehostartti, järjestetään maaliskuun lopulla Costa de Luzin alueen tasokkaaseen kohteeseen.

Nimensä mukaisesti Tehostartilla treeniä on tarjolla päivittäin, ja se on erinomainen startti tulevaan golfkauteen. Opettajina toimivat Jeah Golfin opettajat Heini, Ari ja Patrick.  Treeneissä käydään läpi eri osa-alueet ja pelataan kentällä. 

external-file_edited.jpg

Praia del Rey, Portugal
23.-30.10.2024
Praia del Rey Marriott Golf & Beach Resort*****

Praia del Reyn alueessa on taikaa. Erinomaiset golfkentät ja viiden tähden tunnelmallinen Marriott hotelli tarjoaa täydelliset puitteet upealle golflomalle.

 

Heinin opetus pelipäivinä, kolme kierrosta Praia Del Reyn ja kierrokset Royal Obidos ja West Cliffs kentillä on hieno päätös golfkaudelle. 

Montecastillo_edited.jpg

Montecastillo, Espanja
31.3-7.4.2024

Jeah Golfin perinteinen kevään golfmatka, Tehostartti, myytiin loppuun hetkessä. Lisäsimme uuden matkan samaan kohteeseen, jonka Heini vetää yksin.

Mukaan mahtuu 14 pelaajaa ja harjoittelu tapahtuu 7 henkilön ryhmissä. Pienen ryhmäkoon myötä opetus on yksilöllistä niin harjoituksissa kuin kentälläkin.

General-View4677x3508-1200x900.jpg

Sueno Deluxe, Belek
16.-23.11.2024
All-inclusive

Jatka golfkautta hohdokkaassa Sueno Deluxen Golf Resortissa ja ota talteen parhaat vinkit talvikauden treeneihin. 

 

Tehostartti-golfmatkallamme treeniä on tarjolla kaikkina pelipäivinä Heinin, Arin ja Patrickin opissa. 

Costa-navarino-bay-course-3443-hor-wide.jpeg

Costa Navarino, Kreikka
14.-21.4 ja 21.-28.4.2024

Costa Navarino on vienyt sydämemme ja sinne suuntamme keväällä jo kolmatta kertaa ennen golfkauden alkua.

 

Todellinen viiden tähden kohde tarjoaa golfkarkkia silmille ja sielulle. Peli upeilla kentillä taianomaisissa maisemissa ja Heinin ja Arin opetukset erinomaisessa harjoitusolosuhteissa tarjoaa todellista luksusta pelikauden alkuun. 

Golf Field
"Kiitos parhaasta golfmatkasta tähän mennessä"
GOLFFARI Hcp 16
bottom of page