GOLFMATKAT

KORKEATASOISIA JA HUOLELLA SUUNNITELTUJA MATKOJA

Golfmatkoillamme kaikki on sujuvaa ja helppoa. Suunnittelemme matkan sisällöt huolellisesti niin, että matkan aikana voit keskittyä tärkeimpään - peliisi ja lomaasi. 

Valikoimme toimivat kohteet, joissa kaikki toimii mutkattomasti. Majoituksessa suosimme korkeatasoisia kohteita, joissa huoneissa on tilaa ja oleminen mukavaa. Etsimme jatkuvasti uusia kohteita, jotta voisit kokea tavallista enemmän golfmatkoillasi. 

HEINI HAAPALAN JA PETRI PARVIAISEN PELI- JA OPETUSMATKA PORTUGALIIN

1495€

la-la 9.-16.11.2019 Pria D'el Ray, Royal Obidos, West Cliffs

Praia D'el Rey, Royal Obidos ja West Cliffs tarjoavat unohtumattoman golfloman kauden päätteeksi. Mäntymetsät, aaltoilevat dyynit ja upeat näkymät Atlantille luovat ainutlaatuiset puitteet golflomallesi. Tunnelma Praia D'el Reyn kentillä on ainutlaatuinen.

 

Upean golfelämyksen lisäksi saat apua peliisi PGA Professional Heini Haapalan ja Petri Parviaisen opissa. Heini ja Pete vastaavat matkan aikana pelitaitojesi kehittymisestä ja auttavat myös kentällä pelisi kanssa. 

Majoitumme Praia D'el Reyn viihtyisässä ja korkeatasoisessa hotellissa aivan Atlantin rannalla, josta liikkuminen kentille on vaivatonta ja helppoa shuttle bussien avulla. Ruokailemme viikon aikana kaksi kertaa hotellin ravintolassa ja muina päivinä voi tutustua lähellä sijaitseviin kalaravintoloihin tai nauttia hotellin ravintoloiden tarjonnasta. 

TEHOSTARTTI 2020

1495 €

28.3-4.4.2020 TorreMironas Golf & Spa****, Espanja *TÄYNNÄ*

TEHOSTARTTI on ainutlaatuinen golfmatkakonsepti, jossa opetuksesta vastaavat kouluttautuneet ja kokeneet huippuvalmentajat. Matka on tehty jo 5 kertaa ja tulevana keväänä matkan kohteena on TorreMironas Costa Bravalla Espanjassa. Opettajina toimivat Tehostartti-konkarit Heini Haapala, Henrikki Tolonen, Petri Parviainen ja Ari Savolainen. Opetuksen teemana on pelinomaisuus ja tekniikoiden vienti peliin. 

 

Tehostartti on oiva startti tulevaan golfkauteen! Tervetuloa starttaamaan kausi tehokkaasti kanssamme!

HEININ JA ARIN PELI- JA OPETUSMATKA LA SELLAAN, ESPANJAAN

1545 €

la-la 11.-18.4.2020 La Sella Golf Resort & Spa

Heinin ja Arin kevään perinteinen peli- ja opetusmatka järjestetään aurinkoiseen Alicanteen. Alicantesta noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva La Sella on toimiva kohde monipuoliseen harjoitteluun ja pelaamiseen. 

Heinin ja Arin opetus matkan aikana niin harjoitusalueella kuin kentälläkin antavat loistavan startin tulevalle golfkaudelle. Matkan aikana käydään läpi pelin tärkeimmät osa-alueet ja pelataan kentällä.

OMATOIMIMATKAT AASIAAN JA UUSI-SEELANTIIN

Thaimaa, Vietnam, Bali, Uusi-Seelanti

Osta itse lennot ja me huolehdimme muut matkajärjestelyt toiveidesi mukaisesti kohteessa. Aasian lämmin ilmasto yhdistettynä upeisiin ja hyväkuntoisiin kenttiin mahdollistavat juuri toiveidesi mukaisen golfloman kaukokohteessa. Uuden Seelannin uskomaton luonto yhdistettynä golfiin tarjoaa ikimuistettavan loman. 

Matkaasi varten tarvitsemme tiedot toivomastasi lomasta ja suunnittelu voi alkaa. 

Lähetä meille tiedustelun yhteydessä seuraavat tiedot:

- henkilömäärä

- ajankohta

- hotelli: taso tähtinä, sijainti, muut mahdolliset toiveet

- golf: kierrosten määrä

- muut mahdolliset toiveet matkaasi liittyen

Please reload

JG

GOLFMATKAT

PELI- JA OPETUSMATKAT

- HUOLELLA SUUNNITELLUT OPETUSMATKAT

KORKEATASOISIIN KOHTEISIIN -

YHTEISTYÖSSÄ

YHTEYSTIEDOT

TGK Golf School

Tuusulan Golfklubi

Rantatie 2, Tuusula

heini@tgk.fi / 0400 839962

ari@tgk.fi / 040 5350066

Kullo Golf Academy

Kullo Golf

Golftie 119, Porvoo

heini@kullogolf.fi / 0400 839962

janne@jfga.fi / 0400 302200

Green Golf School

Green Golf Malmi

Talttatie 2, Helsinki

opetus@greengolfschool.com

MEILLÄ KÄY

​© 2017-2019 by Jeah Golf