GOLFMATKAT

KORKEATASOISIA JA HUOLELLA SUUNNITELTUJA MATKOJA

Golfmatkoillamme kaikki on sujuvaa ja helppoa. Suunnittelemme matkan sisällöt huolellisesti niin, että matkan aikana voit keskittyä tärkeimpään - peliisi ja lomaasi. 

Valikoimme toimivat kohteet, joissa kaikki toimii mutkattomasti. Majoituksessa suosimme korkeatasoisia kohteita, joissa huoneissa on tilaa ja oleminen mukavaa. Etsimme jatkuvasti uusia kohteita, jotta voisit kokea tavallista enemmän golfmatkoillasi. 

SYKSY  2022

tunisia.jpeg

TEHOSTARTTI LADIES
Ranska
Lokakuu 2022

Tehostartti on ainutlaatuinen golfopetusmatkakonsepti, jossa opetuksesta vastaavat huippuammattilaiset. Naisten matka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja opettajina ovat mukana Heini Haapala ja  Kaisa Ruuttila. 

Lisäinfoa tulossa lähiaikoina.

LISÄINFO TULOSSA
OPETTAJAT.png

JEAH GOLFIN
PELI- JA OPETUSMATKA

12.-19.11 2022
Gloria Golf, Turkki

Syksyn matka suuntaa Turkkiin viiden tähden all-inclusive kohteeseen Gloria Verdeen, Belekiin. Opettajina matkalla toimivat Jeah Golfin pitkäaikaiset opettajat Heini, Ari ja Patrick.

Pelaamme kohteessa viisi kierrosta ja opetusta on tarjolla pelipäivinä 5-7 hlön ryhmissä.

Costa-navarino-bay-course-3443-hor-wide.jpeg
KEVÄT 2023

Kevät 2023
Espanja, Etelä-Afrikka ja Kreikka

 

Jeah Golfin kevään matkat Heinin ja Arin matkassa kohdistuu huhtikuussa Espanjaan Alicanten seudulle, jossa ilmasto on kokemuksemme mukaan parhaat kevään peleille. Suunnitteilla on myös Heinin ekslusiivinen matka Etelä-Afrikkaan. Myös kevään Kreikan matka saa jatkoa huhtikuun lopulla.

jg-logo-reverse-rgb (1).png

GOLFMATKAT

PELI - OPETUS - LOMA

- HUOLELLA SUUNNITELLUT OPETUSMATKAT

KORKEATASOISIIN KOHTEISIIN -