GOLFMATKAT

KORKEATASOISIA JA HUOLELLA SUUNNITELTUJA MATKOJA

Golfmatkoillamme kaikki on sujuvaa ja helppoa. Suunnittelemme matkan sisällöt huolellisesti niin, että matkan aikana voit keskittyä tärkeimpään - peliisi ja lomaasi. 

Valikoimme toimivat kohteet, joissa kaikki toimii mutkattomasti. Majoituksessa suosimme korkeatasoisia kohteita, joissa huoneissa on tilaa ja oleminen mukavaa. Etsimme jatkuvasti uusia kohteita, jotta voisit kokea tavallista enemmän golfmatkoillasi. 

MINI-TEHOSTARTTI TSEKKEIHIN, *SIIRTYY KEVÄÄLLE 2021*

1190 €

Konopiste Golf Resort & Spa ***+ , Tsekki 19.-23.4.2020 Opettajat: Heini Haapala ja Henrikki Tolonen

Tehostartti 2020 myytiin loppuun hujauksessa ja päätimme järjestää toisen ministartin kahden opettajan, Heinin ja Henrikin voimin. Kohteena on Tsekkien Konopiste Golf, jossa treenataan ja pelataan viiden päivän ajan. Rentoutuakin ehditään mm. vierailulla Velcopopovickyn panimolle. 

Majoitumme viihtyisässä kartanomaisessa hotellissa aivan golfkentän läheisyydessä ja pelaamme viisi kierrosta Konopisteen kahdella eri kentällä. Ja tietysti harjoittelemme päivittäin valmistautuen tulevaan golfkauteen parhaalla mahdollisella tavalla. 

TEHOSTARTTI 2020

1495 €

28.3-4.4.2020 TorreMironas Golf & Spa****, Espanja *Siirtyy keväälle 2021*

TEHOSTARTTI on ainutlaatuinen golfmatkakonsepti, jossa opetuksesta vastaavat kouluttautuneet ja kokeneet huippuvalmentajat. Matka on tehty jo 5 kertaa ja tulevana keväänä matkan kohteena on TorreMironas Costa Bravalla Espanjassa. Opettajina toimivat Tehostartti-konkarit Heini Haapala, Henrikki Tolonen, Petri Parviainen ja Ari Savolainen. Opetuksen teemana on pelinomaisuus ja tekniikoiden vienti peliin. 

 

Tehostartti on oiva startti tulevaan golfkauteen! Tervetuloa starttaamaan kausi tehokkaasti kanssamme!

HEININ JA ARIN PELI- JA OPETUSMATKA LA SELLAAN, ESPANJAAN, *SIIRTYY KEVÄÄLLE 2021*

1545 €

la-la 11.-18.4.2020 La Sella Golf Resort & Spa

Heinin ja Arin kevään perinteinen peli- ja opetusmatka järjestetään aurinkoiseen Alicanteen. Alicantesta noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva La Sella on toimiva kohde monipuoliseen harjoitteluun ja pelaamiseen. 

Heinin ja Arin opetus matkan aikana niin harjoitusalueella kuin kentälläkin antavat loistavan startin tulevalle golfkaudelle. Matkan aikana käydään läpi pelin tärkeimmät osa-alueet ja pelataan kentällä.

Please reload

JG

GOLFMATKAT

PELI- JA OPETUSMATKAT

- HUOLELLA SUUNNITELLUT OPETUSMATKAT

KORKEATASOISIIN KOHTEISIIN -

YHTEISTYÖSSÄ

YHTEYSTIEDOT

TGK Golf School

Tuusulan Golfklubi

Rantatie 2, Tuusula

info@jeahgolf.com

Hirvihaara Golf School

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Vanha Soukkiontie 945, Mäntsälä

info@jeahgolf.com

Green Golf School

Green Golf Malmi

Talttatie 2, Helsinki

opetus@greengolfschool.com

MEILLÄ KÄY

​© 2017-2020 by Jeah Golf