VÄLINEET

VALITSE VÄLINEET TUKEMAAN PELIÄSI

Laadukkaat välineet tarkasti mitoitettuna antavat sinulle parhaan mahdollisuuden onnistua pelissä. PING on mailamerkki, johon voi luottaa. Se on mailafittauksen edelläkävijä ja kuuluu vankkumattomasti huippumerkkien joukkoon.

VARAA AIKA MAILAFITTAUKSEEN


Jotta saat pelistäsi parhaan irti, mailojen tulee olla sinulle sopivat. Mailojen sopivuus puolestaan selviää parhaiten mailafittauksessa eli räätälöinnissä, jossa varmistetaan mailan lavan, varren ja gripin sopivuus juuri sinulle. A Teemme mailafittaukset Kullon Golfstudiossamme Jan Forsellin toimesta. Voit räätälöidä itsellesi koko mailasetin tai yksittäisiä mailoja, kuten putterin, wedge-mailat, raudat, väyläpuut tai draiverin. Fittauksen hinta: 80 € Fittauksen hinnasta hyvitetään 40 € tilauksen yhteydessä. Fittaus on maksuton, kun tilaus on yli 200€ arvoinen. VARAA AIKA FITTAUKSEEN TÄSTÄ
PING VARUSTEET


Tilaa PING -varusteet kauttamme täydentämään pelinautintoasi. TUTUSTU KUVASTOON TÄSTÄ HINNASTO TEE TILAUS Tuotteet tulevat normaalisti 1,5 viikon sisällä ja ne on haettavissa Hirvihaara Golfista tai Tuusulan Golfklubilta opetusten aikana. Voimme sopia toimituksen myös erikseen sovittuun paikkaan.

Fittaamme sinulle juuri oikeat mailat. Fittauksen tekee golfammattilainen, joka auttaa sinua tarvittaessa svingiteknisissäkin muutoksissa. Näin löydämme sinulle juuri oikeat mailat, oikeilla asetuksilla. Tervetuloa mailafittaukseen!

Kauttamme voit myös täydentää pelinautintoasi PING:in laadukkailla varusteilla tilaamalla ne suoraan kotoa käsin. 

Ping logo.png