top of page
IMG_0391.heic

OPETUS

KOLME

OPETUKSEN TASOA

URASI ERI VAIHEESEEN

Teimme golfin pelaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Suunnittelimme golfopetuksen tukemaan kehittymistäsi pelissä läpi golfurasi, sillä samanlainen opetus ei sovellu golfuran eri vaiheeseen. Sinun ei tosin tarvitse siitä välittää, vaan voit heittäytyä mukaan opetuksemme vietäväksi.

JEAH Golfin opetukset pitää sisällään golfuran kolmeen eri vaiheeseen huolella suunniteltua kokonaisuutta, joista voi valita itselleen sopivimman tavan kehittyä. Jokainen kokonaisuus on suunniteltu pelaajan näkökulmasta ja siitä, mitä golfuran eri vaiheessa tulisi painottaa. 

 

Huolehdimme kehittymisestäsi henkilökohtaisesti - opetamme sinua, kuin olisimme itse halunneet golfin oppia. 

ALOITA GOLF-PAKETTI

1 x ALKEISKURSSI

2 x TREENIRYHMÄ (2 kk)

290 €

ALOITA GOLF

Golfin aloittaminen on kriittinen vaihe golfuralla. Tärkeää on harjoittelun ja pelaamisen riittävä määrä oikeiden oppien mukaisesti. Alkeiskurssin intensiivisen startin jälkeen harjoittelua kannattaa jatkaa säännöllisessä opetuksessa ammattitaitoisen opettajan opissa viikottaisissa treeneissä tai treeniryhmissä, joihin sisältyy kuukausittainen peli kentällä.

KEHITY PELISSÄ -PAKETTI

2 x TREENIRYHMÄ 

2 X YKSITYISTUNTI 60 MIN

290 €

"Golfin aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Tavoitteena on estää aloittamisen

tyypilliset kompastuskivet ja saada oikeat eväät alusta alkaen"

HEINI HAAPALA, GOLFOPETTAJA

KEHITY GOLFISSA

Pelisi kehittyy, kun harjoittelet säännöllisesti ammattilaisen opetuksessa sopivassa suhteessa ryhmä- ja yksilöopetusta. Opetuksen laadun takaa huippuammattilaisten jatkuva seuranta lajin eri osa-alueilla .

MENESTY PELISSÄ -PAKETTI

2 x Treeniryhmä

2 x yksityistunti 60 min

1 x TrackMan, BodyTrack ja K-vest

      3D -analyysi

390 €

"Golfissa kehittyminen vaatii toistoja, toistoja ja jälleen kerran toistoja - ja ennen kaikkea oikeaoppisia sellaisia. "

ARI SAVOLAINEN, GOLFOPETTAJA

MENESTY PELISSÄ

Kun tavoitteesi on single tasoitus tai scratch-taso, pelkkä motivaatio ei riitä. Kilpagolfin vaatimusten mukaisesti suunnitellun valmennuksen avulla kehityt askel askeleelta kohti tavoitteitasi. Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva opetuspaketti.

"YOU DON'T GET WHAT YOU WISH FOR,

YOU GET WHAT YOU WORK FOR"

bottom of page