top of page

JUNIORIT

TULE MUKAAN AKTIIVISEEN JA

MENESTYVÄÄN JUNIORTOIMINTAAN

Tarjoa lapsellesi mahdollisuus oppia ja onnistua golfissa. Golfin lajitaidot opitaan parhaiten nuorena ja se soveltuu monille. Golf kasvattaa lajitaitojen lisäksi psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja antaen hyviä eväitä elämään.

Jeah Golfin juniorvalmennuksessa varmistat, että lajitaidot opitaan oikein alusta asti. Valmentajiemme kokemus kilpagolfista ja valmennuksesta on lyömätön. Päävalmentajamme Arin menestys ammattilaisgolfissa ja Heinin pitkä työ maajoukkuevalmennuksessa takaavat oikeanlaisen valmennuksen oikeaan aikaan. Pidemmälle edetessä, valmennuksessa toimii joukko kivenkovia ammattilaisia. Fyysisestä valmennuksesta vastaa LitT Matti Santtila. Opettaja- ja ohjaajatiimimme koostuu intohimoisista golfin tekijöistä, joilla yhteistä on positiivinen asenne tavoitteelliseen valmennukseen.

Kaudella 2020 seuramme juniorit saavuttivat kaksi SM-kultaa ja yhden pronssimitalin.  Anastasia Hekkonen voitti FJAR-rankingin eli oli Suomen paras tyttöjuniori. 

GOLFLEIRIT 2019

TGK GOLF CAMP 4.-8.6

TUUSULAN GOLFKLUBI

KULLO GOLF CAMP 10.-14.6

KULLO GOLF

Hinta: 195 €

PARAS STARTTI GOLFKESÄLLE

Golfleireillämme pidetään hauskaa golfin ja liikunnan parissa. Innostavat ohjaajamme treenauttavat lajitaitoja harjoitusalueella ja kentällä. Aloittelijat suorittavat green cardin leirin aikana ja golfin harjoittelu voi jatkua leirin jälkeenkin vaikka harrasteryhmissämme.

Kaudella 2019 seuramme juniorit saavuttivat kaksi SM-kultaa ja sijoittuivat 6. sijalla SGL:n seurarankingissä.

bottom of page