JUNIORIT

TULE MUKAAN 

MENESTYVÄÄN JUNIORTOIMINTAAN

Tarjoa lapsellesi mahdollisuus oppia ja onnistua golfissa. Golfin lajitaidot opitaan parhaiten nuorena ja se soveltuu monille. Golf kasvattaa lajitaitojen lisäksi psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja antaen hyviä eväitä elämään.

Jeah Golfin juniorvalmennuksessa varmistat, että lajitaidot opitaan oikein alusta asti. Valmentajiemme kokemus kilpagolfista ja valmennuksesta on lyömätön. Päävalmentajamme Arin menestys ammattilaisgolfissa ja Heinin pitkä työ maajoukkuevalmennuksessa takaavat oikeanlaisen valmennuksen oikeaan aikaan. Pidemmälle edetessä, valmennuksessa toimii joukko kivenkovia ammattilaisia. Fyysisestä valmennuksesta vastaa LitT Matti Santtila. Opettaja- ja ohjaajatiimimme koostuu intohimoisista golfin tekijöistä, joilla yhteistä on positiivinen asenne tavoitteelliseen valmennukseen.

Kaudella 2019 seuramme juniorit saavuttivat kaksi SM-kultaa ja sijoittuivat 6. sijalla SGL:n seurarankingissä.

PARAS STARTTI GOLFKESÄLLE

Golfleireillämme pidetään hauskaa golfin ja liikunnan parissa. Innostavat ohjaajamme treenauttavat lajitaitoja harjoitusalueella ja kentällä. Aloittelijat suorittavat green cardin leirin aikana ja golfin harjoittelu voi jatkua leirin jälkeenkin vaikka harrasteryhmissämme.

YHTEISTYÖSSÄ

YHTEYSTIEDOT

TGK Golf School

Tuusulan Golfklubi

Rantatie 2, Tuusula

info@jeahgolf.com

Hirvihaara Golf School

Hirvihaara Golf Mäntsälä

Vanha Soukkiontie 945, Mäntsälä

info@jeahgolf.com

Green Golf School

Green Golf Malmi

Talttatie 2, Helsinki

opetus@greengolfschool.com

MEILLÄ KÄY

​© 2017-2020 by Jeah Golf