top of page

JUNIORIT

TULE MUKAAN AKTIIVISEEN JA

MENESTYVÄÄN JUNIORTOIMINTAAN

Tarjoa lapsellesi mahdollisuus oppia ja onnistua golfissa. Golfin lajitaidot opitaan parhaiten nuorena ja se soveltuu monille. Golf kasvattaa lajitaitojen lisäksi psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja antaen hyviä eväitä elämään.

Jeah Golfin juniorvalmennuksessa varmistat, että lajitaidot opitaan oikein alusta asti. Valmennuksessamme toimii joukko kivenkovia ammattilaisia ja opettaja- ja ohjaajatiimimme koostuu intohimoisista golfin tekijöistä, joille yhteistä on positiivinen asenne tavoitteelliseen valmennukseen. Valmentajiemme kokemus kilpagolfista ja valmennuksesta on lyömätön. Päävalmentajamme Arin menestys ammattilaisgolfissa ja Heinin pitkä työ maajoukkuevalmennuksessa takaavat oikeanlaisen valmennuksen oikeaan aikaan. Kysy lisää tästä.

PARAS STARTTI GOLFKESÄLLE

Golfleireillämme pidetään hauskaa golfin ja liikunnan parissa. Innostavat ohjaajamme treenauttavat lajitaitoja harjoitusalueella ja kentällä. Aloittelijat suorittavat green cardin leirin aikana ja golfin harjoittelu voi jatkua leirin jälkeenkin vaikka harrasteryhmissämme.

Jeah Golf Camp

Nimetön malli (1).png

Kaudella 2020 seuramme juniorit saavuttivat kaksi SM-kultaa ja yhden pronssimitalin.  Anastasia Hekkonen voitti FJAR-rankingin eli oli Suomen paras tyttöjuniori. 

Kaudella 2019 seuramme juniorit saavuttivat kaksi SM-kultaa ja sijoittuivat 6. sijalla SGL:n seurarankingissä.

bottom of page